اتوبار وفادار

چگونه از آسیب‌ های احتمالی در اسباب‌کشی جلوگیری کنیم؟

ما به عنوان بهترین باربری تهران خدمات تخصصی اسباب کشی و حمل بار را در استان تهران به سبکی درست و شیوه ای نوین انجام می دهیم
021-77961414

چگونه از آسیب‌ های احتمالی در اسباب‌کشی جلوگیری کنیم؟

اسباب‌ کشی از جمله خدماتی است که شرکت‌های باربری از جمله باربری شرق تهران ارائه می‌دهند. با وجود اینکه شرکت‌های باربری نظیر باربری شرق تهران و باربری تهرانپارس این خدمات را به صورت حرفه‌ ای انجام می‌دهند و سعی دارند تا آسیب‌ های احتمالی را به حداقل برسانند، ولی از آنجایی که اسباب‌کشی کاری بسیار سخت و پر از ریسکی است، احتمال آسیب هیچ وقت به صفر نمی‌رسد و همیشه درصدی از خطا در این کار وجود دارد.

چگونه از آسیب‌ های احتمالی در اسباب‌کشی جلوگیری کنیم؟

به ویژه برخی از لوازم منزل بیشتر از بقیه وسایل در معرض آسیب‌ های احتمالی قرار دارند. جنس، نوع و گاهی شکل این وسایل، جابه‌جایی آن‌ها را سخت کرده و همیشه احتمال آسیب به آن‌ها وجود دارد. ظروف و وسایل شکستنی، تلویزیون، تابلوها و مجسمه‌ها، وسایل بزرگ و مواردی از این دست از جمله وسایلی هستند که باید در بسته‌ بندی و جا به‌ جایی آن‌ ها نهایت دقت را اعمال کرد. در این نوشتار کوتاه سعی داریم تا اشاره‌ای داشته باشیم به  نکاتی که در حمل ایمن این وسایل کمک کننده هستند.

نکات مهم برای ایمنی لوازم خانه

  • ظروف شکستنی: لیوان‌ها و بشقاب ها بیشتر از بقیه وسایل در معرض شکستن و آسیب‌ های احتمالی قرار دارند. برای جلوگیری از این امر، بسته‌بندی این وسایل باید به صورت اصولی انجام گیرد. برای بسته‌بندی از کارتن‌های پنج لایه استفاده کنید. کف کارتن را با چند لایه روزنامه یا ضربه گیر محافظت کنید. هر لیوان یا بشقاب را به صورت جداگانه با روزنامه یا نایلون حباب‌دار بپوشانید. آن‌ها را به صورت عمودی در کارتن قرار دهید. هر لایه‌ای که پر شد، روی آن را با روزنامه، پارچه یا مقوا بپوشانید و لایه بعدی را روی آن قرار دهید. قبل از پلمب کارتن با چسب پنج سانتی، فضاهای خالی داخل کارتن را با روزنامه یا پارچه پر کنید.
  • میز و صندلی: این وسایل نیز به دلیل شکلی که دارند برای جابه‌جایی به اصطلاح بد بار هستند. اول اینکه در هنگام خرید به شکل آن‌ها توجه کنید تا در جابه‌جایی به مشکل بر نخورید. دوم اینکه در هنگام اسباب‌کشی، دور تا دور آن‌ها را با پارچه بپوشانید.
  • تابلو و مجسمه‌ها: مجسمه‌ها را با حوله، پارچه یا نایلون حباب دار پوشانده و داخل کارتن بگذارید. تابلوها را نیز دور تا دور با پارچه یا نایلون حباب‌ دار پوشانده و در کنار هم قرار دهید. از قرار دادن این وسایل در کنار وسایل دیگر خودداری کنید.
  • آینه: دور تا دور آینه را می‌توان چسب زد یا با روزنامه و یا حتی پنبه پوشاند. در هنگام جابه‌جایی نیز نهایت دقت را داشته باشید. چرا که شکستن آینه در بعضی فرهنگ‌ها نشانه خوبی به شمار نمی‌آید.
  • وسایل الکترونیکی: تلویزیون و سایر وسایل الکترونیکی بهتر است در جعبه‌ها و کارتن‌های خود، جابه‌جا شوند.
  • وسایل بزرگ: یخچال و ماشین لباسشویی باید توسط افراد متخصص جابه‌جا شوند. از مأمورین شرکت سازنده نیز می‌توانید برای جابه‌جایی این وسایل کمک بگیرید.

در پایان لازم به ذکر است، از آنجایی که اسباب‌ کشی کاری سنگین و سخت است، احتمال آسیب‌ های احتمالی به کمر و به طور کلی سلامتی شما نیز وجود دارد. پس بهتر است در انجام این امر دقت لازم را داشته و از مأموران با تجربه شرکت‌های باربری کمک بگیرید.